Борис је прича о борби. Прича која ће вам сасвим сигурно натерати сузе на очи, али и измамити осмех на лице. Прича о борби добра и зла. Борби са прошлошћу, борби са садашњошћу и борби за будућност. Тешка и напета али истовремено нежна, сетна и пуна љубави, прича која никога неће оставити равнодушним. Јер, ВРЕДИ СЕ БОРИТИ!

ЦЕНА 800 динара


Сви смо ми некада били деца. И сви смо запамтили речи родитеља када кажу: „ Хајде на кишу, од кише деца расту!“ Збирка песама „ Од кише се расте“ као неки невидљиви чаробњак позива нас да растемо уз њене песме или да се сећамо свог детињства ако смо већ порасли. То значи да је ово књига за мале и велике, децу и оне који су у души остали деца. 

ЦЕНА 500 динара


Ова збирка резултат је осмогодишњег активног родитељства, свакодневног враћања и подсећања на све оне ситнице које живот детета оплемењују, усрећују и усмеравају у правом смеру, истовремено негујући традиционалне породичне вредности. Ово је апел родитељима да уче децу да је детињство једно и непоновљиво, да га треба живети, а не проживљавати

ЦЕНА 500 динара


“Где сунце спава” је збирка стихованих прича, односно збирка песама које, свака за себе, представљају по једну причу. То су приче из дечијег света, представљене очима деце, али и слике из света одраслих дате кроз око песника.

ЦЕНА 500 динара


„Путева има триста да се оде из детињства,

А само се ретки сете да остану вечно дете!“

                                                                  М.Антић

             Књига песама и прича „Кад порастем бићу мали“ већ својим насловом неодољиво подсећа на поруку великог песника Мике Антића. У овој књизи се деци пружа шанса да се окрену себи, својим детињаријама и детињству, а одраслима шанса да опет буду мали и пронађу дете у себи.

             Пред нама је књига у којој се слави живот, љубав, другарство, породична срећа, лепота природе…Ове песме нас подсећају на праве вредности у животу, често заборављене или непримећене у убрзаном животном ритму коме смо сви, па и данашња деца, сурово изложени.

ЦЕНА 500 динара

Ово је књига о другарству, о љубави, вери и нади.

О страховима, успесима и победи добра.

Књига о нама и за нас.

ЦЕНА 500 динара